Over mij

Ik noem mijzelf tegenwoordig klankwerker en lichtwerker. Met muziek werk ik al 35 jaar, met licht (in de zin van hogere energie) wat minder lang.

 

Klank, muziek, helende muziekcirkels, soundhealing, healing met solfeggiofrequenties, holistische transformatie therapie, het spectrum wordt steeds breder. Al doende ontwikkel ik zo heel een eigen manier van healing. Veel technieken heb ik me eigen gemaakt tijdens de opleiding tot holistisch transformatie therapeut.

 

Mijn interesse in het welzijn van mensen is me met de paplepel ingegoten: mijn beide ouders waren werkzaam als therapeut en mijn zus is dat nog steeds.

 

Zelf werkte ik meer dan 30 jaar met plezier als docent fluit en basgitaar en later ook de Ronnie Gardiner Methode (een superleuke 'muzikale hersentraining') op verschillende muziekscholen maar ik merkte dat ik daarnaast graag iets anders wilde gaan doen, iets met healing. 

 

Ik heb daarom de opleiding voor Polyenergetisch Therapeut gevolgd en afgerond in 2008. Ik heb in de jaren daarna therapeutisch werk gedaan, naast het muziekschoolwerk. Toch was dat het nog niet helemaal, dus zocht ik na een tijd naar een meer passende vorm.

 

Mijn zus was toen net begonnen met een opleiding tot healing- en transformatie therapeut bij Nuttah Nakota, als nieuwe impuls voor haar praktijk. Ik hoorde regelmatig enthousiaste verhalen over haar ervaringen daar en zo besloot ik om die opleiding het jaar daarna zelf ook te gaan doen. In 2021 heb ik deze opleiding met succes afgerond en sindsdien werk ik als Holistisch Transformatie Therapeut.

 

Wat doe ik nu zoal? Ik ben bijvoorbeeld goed in het opladen van nier-energie, live of op afstand, dat maakt hierbij niet zoveel uit. Als je nier-energie niet op peil is, kun je je uitgeput en moedeloos voelen. Ook voor het verlichten van pijn kun je bij me terecht. Ook dit kan op afstand, maar live vind ik het wat gemakkelijker werken. Ik werk altijd holistisch, dus het hele plaatje is is beeld. De verschillende technieken kunnen worden ingezet waar en wanneer nodig. Zie verder de pagina 'sessies en meer'. 

 

Ik ben aangesloten bij het CAT, het Collectief Alternatieve Therapeuten.