Over mij

Mijn interesse in het welzijn van mensen is me met de paplepel ingegoten: mijn beide ouders waren werkzaam als therapeut en mijn zusje is dat nog steeds.

 

Zelf werkte ik meer dan 30 jaar als docent fluit en basgitaar op verschillende muziekscholen, maar een paar jaar geleden merkte ik dat ik daarnaast graag iets anders wilde gaan doen, iets met healing. 

Ik heb toen de opleiding voor Polyenergetisch Therapeut gevolgd en afgerond in 2008. Ik heb in de jaren daarna therapeutisch werk gedaan, naast het muziekschoolwerk. Toch was dat het nog niet helemaal. Een paar jaar later zocht ik verder naar een nog meer passende vorm.

Mijn zusje was toen net begonnen met een nieuwe opleiding tot healing- en transformatie therapeut bij Nuttah Nakota, als nieuwe impuls voor haar therapeutenwerk. Ik hoorde regelmatig enthousiaste verhalen over haar ervaringen daar en zo besloot ik om die opleiding het jaar daarna zelf ook te gaan doen.

Leuk om zo’n intensieve opleiding te beginnen in een groep van 8 mensen die ik niet kende; het werd al snel een hecht clubje dat lief en leed met elkaar deelde in de oefensessies. In 2021 heb ik deze opleiding met succes afgerond en sindsdien werk ik als Holistisch Transformatie Therapeut.

 

Ik ben aangesloten bij het CAT, het Collectief Alternatieve Therapeuten.

KvK nummer  Klank-enLichtwerk.nl:  69702438