Contact

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur me dan vrijblijvend een bericht of bel me: 06-83548177.

Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Janneke
een maand geleden

Tijdens de muziekcirkel neemt Marielle je mee de diepte in. Haar prachtige, intuïtieve spel en de klanken van de earthtones nodigen je uit volledig te ontspannen en je mee te laten leiden op een innerlijke reis. Na afloop heb je het gevoel echt even weg geweest te zijn uit het ritme van alledag. Om heerlijk opgeladen weer huiswaarts te keren.
Een cadeautje voor jezelf!

Willeke
2 jaar geleden

Ik had knieklachten. Marielle legde haar handen in de buurt van mijn knie. Allereerst voelde ik een zeer liefdevolle aanwezigheid. Al snel begon de energie in de knie weer te stromen. Marielle ging ook naar andere gebieden en telkens veranderde mijn energie: waar het vastzat begon het te stromen en voelde ik de trilling omhoog gaan. Tijdens de behandeling vloeide weg wat ik niet meer nodig had en verdiepte mijn gronding zich. Ik heb het als een reset ervaren.
Lekker in je vel zitten is niet altijd vanzelfsprekend. Marielle leid je liefdevol naar je essentie.

Desiree
3 jaar geleden

Na aan het genieten van een heel bijzondere afstandsbehandeling. Marielle gaf me een heel veilig gevoel, waardoor ik het idee had dat ze naast me zat. Haar bevindingen waren heel raak en er ontstond stroming in mijn lichaam, waardoor de pijn weg zakte. Haar vlotte tempo bracht me door diverse blokkerende lagen heen, waardoor ze de oorzaak van de pijn kon waarnemen en oplossen. Ik ben dankbaar dat Marielle op mijn pad is gekomen en de sessie die ik heb mogen ontvangen. Echt een aanrader!

Rating: 5 sterren
2 stemmen