Home » Lichtwerk » Holistische Transformatie Therapie

Heb je last van bepaalde issues? Zit je niet lekker in je energie? Loop je vast in dingen? Als therapeut kan ik je helpen blokkades op te lossen, de energie weer te laten stromen daar waar er stagnatie was en zo bijdragen aan nieuwe stappen in je ontwikkelingsproces. De blokkades kunnen zich op verschillende niveaus manifesteren: in de fysieke laag maar ook in de emotionele, mentale of spirituele laag. Ik werk als kanaal van mijn en jouw spirits uit het licht, in zuivere en liefdevolle verbinding (en tegelijkertijd nuchter, met beide benen op de grond). Regelmatig kom je hierbij terecht in andere levens of andere dimensies. Ik begeleid je zo dat je aan het eind van de sessie goed naar huis kunt gaan in de wetenschap dat je weer wat ballast hebt getransformeerd en achter je gelaten. Technieken die ik gebruik zijn onder meer chakraharmonisatie, trancehealing- en transformatietherapie, ademtherapie en systeemopstellingen.

 

De sessies zijn in principe live en 1 op 1, maar een behandeling op afstand is ook mogelijk. Energie is immers niet gebonden aan tijd of ruimte. Ik heb dan telefonisch contact met je (of via beeldbellen) om de sessie zo goed en zuiver mogelijk te laten verlopen; ook kan je brein zo beter bevatten wat er energetisch allemaal gebeurt.

 

Bij de sessies maak ik vaak gebruik mijn healingdrum, Maku Makitu: het monotone geluid en het ritme ervan helpen je goed te gronden, bij jezelf aanwezig te blijven en ik kan gestagneerde energie ermee in gang zetten of de energiestroom versterken.

 

Marielle Schmidt bezig met het maken van de healingdrum
De healingdrum van Marielle Schmidt is af!
De healingdrum van Marielle Schmidt met handvat en stok.